Referenser

Referenser

EconoMonica

Ingen vanlig redovisningsbyrå

"Jag är så glad att jag tog beslutet att anlita dig. Du har verkligen koll och överblick, du pratar med mig på ett sätt som gör att jag hänger med i alla turer – och det känns som att du verkligen vill hjälpa till”

Anna Fagerström, PR-kiosken

www.prkiosken.se

 

"Monica är en positiv och passionerad person som tar redovisningen på största allvar och har levererat ett väldigt bra jobb år efter år till mitt företag. Jag personligen kan starkt rekommendera hennes byrå för att få ordning och reda på bokföringen samt slutresultatet"

Eduard van Santen, VD, Rituals Cosmetics AB

www.rituals.com

 

"Jag kan varmt rekommendera Monica DeBerg och hennes redovisningsbyrå Economonica. Som revisor är hon engagerad och leveranssäker både ifråga om tider och resultat. Med henne som bollplank har jag fått en bättre ekonomisk förståelse som legat till grund för minskade kostnader och högre marginaler. Dessutom är Monica som person sympatisk och trevlig att arbeta med."

Peter Danulf, VD Acai Software AB

www.acais.se

 

"Monica sprider lugn omkring sig! En mycket uppskattad egenskap i hennes roll i samarbetet med oss. Vi uppskattar hennes erfarenhet från många redovisningsuppdrag som gör att hon med lätthet sätter sig in i redovisningen och fångar varje kunds särart."

Ragna Karlén Stavegren,

VD, Karlén & Stavegren Konsult AB

www.karlen-stavegren.se

 

 

"Monica är en väldigt varm och tillmötesgående person. Dessutom är hon oerhört pedagogisk i sitt sätt att beskriva mitt företags ekonomiska status och hur regler och lagar fungerar.

Jag upplever att jag får mycket hjälp med att hantera och framförallt förstå ekonomin i mitt företag. Med Monica och hennes företag Economonica som redovisningshjälp blir företagandet så mycket lättare och enklare."

Ulla Alvarsdotter, VD, Beyond the limits

www.beeyond.se

 

 

 

 

"Monica har tidigare varit anställd hos oss som ekonomichef. Under den tiden hjälpte hon oss att bygga upp alla våra administrativa och ekonomiska rutiner samt vår projekthantering. Hon har även skött den ekonomiska förvaltningen av våra utländska filialer. Under senare år har vi regelbundet hyrt in hennes tjänster på konsultbasis. Då vårt bolag har växt och fortfarande växer väldigt mycket så värdesätter vi hennes kunskap och kompetens stort. Hon är självgående och lojal och kan varmt rekommendera henne

Greger Pahlberg, CEO, Retail Finance Europe AB. www.retailfinance.se

 

"Jag har anlitat Monicas tjänster i över 10 år och det finns en god anledning till det. Jag är bra på det jag gör och presterar bättre när jag inte behöver fokusera på annat, och tar alltid in experter på andra områden. Monica är den bästa jag jobbat med inom ekonomi."

Magnus Lygdbäck, Magnus Method AB

www.magnusmethod.com

 

"Monica ger både goda råd framåt och håller suverän ordning på det löpande. För första gången på länge kan jag känna lugn i att min företagsekonomi sköts på ett bra sätt. Hon tänker smart, kommer med hållbara lösningar och är fantastiskt trevlig att arbeta med."

Eva Beronius,

Fibes Photography & Communication AB

www.fibes.se

 

"Monica är en engagerad redovisningskonslut. Hennes vilja att bidra till en positiv utveckling av sina kunders organisation är något jag verkligen uppskattar. Hon kommer med förslag för att effektivisera och förbättra där det behövs. Dessutom är hon väldigt flexibel och tillmötesgående och mån om sina relationer med kunder. Jag kan starkt rekommendera Monica! "

Ida Norrby, Blixtform AB

www.dopurpose-design.com

 

EconoMonica - Vivstavarvsvägen 167 - 122 43 Enskede - 070-757 55 11 - Monica@economonica.se

Bifirma till Green Room Stockholm AB - organisationsnummer 556785-5589

Innehar självklart F-skattsedel